15.00 грн.
Цей набір складається із 5-ти пряних рослин та є незамінним помічником на кухні господині та у вишуканих ресторанах. Він покликаний зробити ваше м’ясо більш апетитним й підкреслити його смак. Легкі у вирощуванні, зручні у зберіганні трави, можна застосовувати навіть у засушеному вигляді.
Фасовка | 4,1 г |
---|
Наявність:В наявності
Набір насіння Прянощі до м’яса – цей набір складається із 5-ти пряних рослин та є незамінним помічником на кухні господині та у вишуканих ресторанах. Він покликаний зробити ваше м’ясо більш апетитним й підкреслити його смак. Легкі у вирощуванні, зручні у зберіганні трави, можна застосовувати навіть у засушеному вигляді.
До смаженої свинини, баранини та жирної яловичини добре смакує листя чебрецю, додаючи стравам приємний запах і трохи гіркуватий смак. Завдяки своєму свіжому аромату базилік доречно поєднується як з гарячими салатами, супами, так і з другими стравами з тушкованої яловичини та баранини. Перець надає стравам смакового підсилення, окрім того, він викликає апетит та нормалізує травлення. Петрушку найкраще використовувати у свіжому вигляді, додаючи її до готових страв з печінки, серця, язика, яловичини, баранини, а також – до супів з м’яса та бульйонів. Насіння кмину кладуть для ароматизації та поліпшення смаку в супи, соуси, а також він є прекрасною добавкою до жирних м’ясних страв з баранини, свинини, для соусу та маринаду шашлика.
Культура | Спосіб вирощування | Схема посіву | Використовують | Збір сировини (місяць) |
---|---|---|---|---|
Базилік зелений | Насіння висівають розсадним способом і потім переносять на ділянку. | Висівають (місяць, глибина) –IV-V, 2 см
Схема висадки (см) – 45х15 |
Листя у свіжому і сушеному вигляді. | VI-X |
Чебрець (тим’ян)
(багаторічник) |
Насіння висівають розсадним способом та потім переносять на ділянку. | Висівають (місяць, глибина) – IV, 1см
Схема висадки (см) – 60х15–20 |
Листя, молоді пагони. | VI-VII (на другий рік) |
Кмин
(дворічник) |
Вирощують посівом насіння в ґрунт. | Висівають (місяць, глибина) – III, 1–2см
Схема висадки (см) – 25х15 |
Листя, насіння (на другий рік, коли починає буріти). | V–VII |
Гострий перець
«Український гіркий» |
Насіння висівають розсадним способом і потім переносять на ділянку. | Висівають (місяць, глибина) – II–III, 1–2 см
Схема висадки (см) – 60х40 |
Плоди у свіжому та сушеному вигляді. | VIII–IX |
Петрушка листова
«Гігантелла» |
Вирощують посівом насіння в ґрунт. | Висівають (місяць, глибина) – IV, X, 1–2 см
Схема висадки (см) – 25×5–10 |
Листя, стебла у свіжому та сушеному вигляді. | VI–IX |
Насіння для висіву в ґрунт. Не вживати в їжу.
Фасовка | 4,1 г |
---|