25.00 грн.
Набір насіння Прянощі для салатів. Базилік, петрушка, кріп, цибуля, фенхель – цей набір пряних рослин добре смакує до салатів, наповнюючи їх особливою свіжістю та легкістю. Не примхливі у вирощуванні, зручні у зберіганні, можна застосовувати у засушеному вигляді.
Фасовка | 7 г |
---|
Наявність:В наявності
Набір насіння Прянощі для салатів. Базилік, петрушка, кріп, цибуля, фенхель – цей набір пряних рослин добре смакує до салатів, наповнюючи їх особливою свіжістю та легкістю. Не примхливі у вирощуванні, зручні у зберіганні, можна застосовувати у засушеному вигляді.
Томати, зелені овочі, яйця та сир поєднують з пряним базиліком. Для збереження його унікального аромату рекомендують подрібнювати пальцями та додавати в страву перед подачею. Петрушка, кріп й цибуля – класичні прянощі будь-якого салату. Для того, щоб підкреслити свіжий запах петрушки і кропу, їх перетирають із часником та олією. А потім додають нарізані свіжі овочі та отримують особливий смак й аромат страви. Навесні добре смакує корисний салат з яйцями із зелені цибулі, заправлений лимонним соком й олією. Фенхель має незвичний, солодкуватий смак у салаті, запах трішки нагадує аніс, але дуже приємний.
Культура | Спосіб вирощування | Схема посіву | Використовують | Збір сировини (місяць) |
---|---|---|---|---|
Базилік фіолетовий |
Насіння висівають розсадним способом і потім переносять на ділянку. | Висівають (місяць, глибина) –IV-V, 2 см
Схема висадки (см) – 45х15 |
Листя у свіжому і сушеному вигляді. | VI-X |
Кріп «Татран» | Вирощують посівом насіння у відкритий ґрунт. | Схема висадки Висівають (місяць, глибина) – III–IV, X, 1–2 см
Схема висадки (см) – 15×45 |
Листя у свіжому та сушеному вигляді. | VI–IX |
Цибуля батун | Насіння висівають розсадним способом, а потім переносять на ділянку. | Висівають (місяць, глибина) – III–IV, X, 2–3 см Схема висадки (см) – 70×30 |
Зелень у свіжому вигляді. | IV–IX |
Фенхель | Вирощують посівом насіння у відкритий ґрунт. | Висівають (місяць, глибина) – IV–V, 0,5–1см Схема висадки (см) – 35х40 |
Листя у свіжому та сушеному вигляді, насіння в сушеному вигляді. | VI–IХ |
Петрушка листова
«Гігантелла» |
Вирощують посівом насіння в ґрунт. | Висівають (місяць, глибина) – IV, X, 1–2 см
Схема висадки (см) – 25×5–10 |
Листя, стебла у свіжому та сушеному вигляді. | VI–IX |
Насіння для висіву в ґрунт. Не вживати в їжу.
Фасовка | 7 г |
---|