20.00 грн.
Сульфат магнію – унікальна легкорозчинна сполука, здатна в рази підвищити врожайність та смакові якості картоплі, томатів, огірків, цибулі, буряків, капусти. Відновити необхідний вміст магнію в ґрунті та збільшити кількість бутонів плодово-ягідним та квітучим рослинам.
Фасовка | 20 г |
---|
Наявність:В наявності
Сульфат магнію (магній сірчанокислий) – унікальна легкорозчинна сполука, здатна в рази підвищити врожайність та смакові якості картоплі, томатів, огірків, цибулі, буряків, капусти. Відновити необхідний вміст магнію в ґрунті та збільшити кількість бутонів плодово-ягідним та квітучим рослинам.
Призначення
Для кореневого та листового підживлення.
Для приготування робочого розчину – 20 г сульфату магнію розмішати у 10 л теплої води.
Культура | Внесення добрив навесні | Обприскування робочим розчином |
---|---|---|
Огірки | 7-10 г/м2 | 1л/м2 (1 раз на місяць) |
Томати | 7-10 г/м2 | 1л/м2 (1 раз на місяць) |
Картопля | 12-15 г/м2 | – |
Буряки | 12-15 г/м2 | – |
Цибуля | 12-15 г/м2 | – |
Капуста | 10-12 г/м2 | 1л/м2 (3 рази на 2 місяці) |
Молоді плодові дерева | 20-25 г/м2 навколо стовбура | 1,5-2 л/м2 (1 раз перед цвітінням) |
Дорослі плодові дерева | 30-35 г/м2 навколо стовбура | 1,5-2 л/м2 (1 раз перед цвітінням) |
Ягідні кущі | 15-20 г/м2 | 1-1,5 л/м2 (1 раз перед цвітінням) |
Квіти однорічні | 7-10 г/м2 | 1-1,5 л/м2 (1 раз перед цвітінням) |
Квіти багаторічні | 7-10 г/м2 | 1,5-2 л/м2 (1 раз перед цвітінням) |
Вічнозелені | 20-25 г/м2 навколо стовбура | 2-2,5 л/м2 (1 раз на місяць) |
Декоративні кущі | 15-20 г/м2 | 1,5-2 л/м2 (1 раз на місяць) |
Проводиться кожні 20 днів протягом вегетаційного періоду. Витрата робочого розчину становить 2 л/м2.
Під час роботи з препаратом слід користуватись марлевою пов’язкою та рукавичками. Уникати потрапляння в очі та на відкриті ділянки шкіри. При потраплянні в очі, обережно промити великою кількістю води протягом декількох хвилин, негайно звернутися за медичною допомогою.
Зберігати в недоступному для дітей та тварин місці в оригінальній упаковці, при температурі не вище +25°С, окремо від іжі та напоїв.
Фасовка | 20 г |
---|