11.00 грн.
Насіння Розмарину використовується в багатьох странах у кулінарії, народній медицині, а також косметології. Містить велику кількість корисних вітамінів, антиоксидантів та мінералів.
Розмарин – багаторічна рослина (до 20-25 років) , яка є чагарником, висота може бути від 0,5 до 2 метрів. Має потужну кореневу систему. Гілочки розмарину довгі, а листочки голчастої форми, з одного боку смарагдового кольору, а зі зворотного – сріблясто-білого відтінку.
Фасовка | 0,05 г |
---|
Наявність:В наявності
Насіння Розмарину використовується в багатьох странах у кулінарії, народній медицині, а також косметології. Містить велику кількість корисних вітамінів, антиоксидантів та мінералів.
Розмарин – багаторічна рослина (до 20-25 років) , яка є чагарником, висота може бути від 0,5 до 2 метрів. Має потужну кореневу систему. Гілочки розмарину довгі, а листочки голчастої форми, з одного боку смарагдового кольору, а зі зворотного – сріблясто-білого відтінку.
Розмарин висівають насіння у квітні під укриття, у серпні саджанці пересаджують на постійне місце з інтервалом 30 см.
Цвіте з трирічного віку навесні та влітку, часто повторно розмарин цвіте з серпня до настання холодів.
Витримує морози до -16°С, за нижчої температури замерзає.
Тому краще вивішувати розмарин в контейнерах, що захищаються взимку від морозів.
Розмарин дуже вимогливий до освітлення. При затіненні та вологій погоді вміст ефірної олії (запах) різко падає.
Росте на різних грунтах, погано — на надмірно зволожених.
Молоде листя розмарину та кінчики стебла використовують у кулінарії: додають у супи, овочеві салати, м’ясні страви та соуси; а також у народній медицині.
Насіння забороняється використовувати в їжу.
Зберігати у сухому прохолодному місці.
Фасовка | 0,05 г |
---|