Салат японський Мізуна зелений є різновидом гірчичного салату із зеленим листям, так звана, японська листова капуста. Не формує голівку. Вегетаційний період від посіву до збирання врожаю становить 25 днів. Листя мізуни вузькі, дрібно порізані, за формою і смаком схожі на руколу, але з ніжнішою структурою. Смак пікантний, пряний, з легким ароматом свіжомеленого перцю. Використовують у свіжому вигляді у салатних сумішах. Містить комплекс вітамінів і мікроелементів, підвищений вміст йоду, сприяє зміцненню імунітету.
Висівають у травні, коли ґрунт прогріється до +10°С. Сходи з’являються на 3-4 день після посіву. За місяць утворює потужну махрову розетку.
Фасовка | 1 г |
---|---|
Бренды | SeedEra |