Салат японський Мізуна суміш є різновидом гірчичного салату, так звана, японська листова капуста. Вегетаційний період від посіву до збирання врожаю становить 25 днів. Листя мізуни вузькі, дрібно порізані, за формою і смаком схожі на руколу, але з ніжнішою структурою. Смак пікантний, пряний, з легким ароматом свіжомеленого перцю. Використовують у свіжому вигляді у салатних сумішах. Містить комплекс вітамінів і мікроелементів, підвищений вміст йоду, сприяє зміцненню імунітету.
Висівають у травні, коли ґрунт прогріється до +10°С. Сходи з’являються на 3-4 день після посіву. За місяць утворює потужну махрову розетку.
Фасовка | 1 г |
---|---|
Бренды | SeedEra |