Магнію сульфат (магнезія сірчанокисла, магній сірчанокислий) підвищує врожайність, покращує смакові якості картоплі, овочів за рахунок збільшення вмісту в плодах крохмалю та вітамінів. Чим легше і кисліше ґрунт, тим гострішим може бути дефіцит магнію. З городніх культур на нестачу магнію найгостріше реагують томати, огірки, картопля.
При нестачі магнію у рослин жовтіють ділянки аркуша між жилками, поступово темніють та відмирають.
Склад: Магній (MgO) – 17%, Сірка (S) – 13,5%.
Кореневе підживлення | Позакореневе підживлення (обприскування) |
Протягом вегетації обробляють розчином сульфату магнію з розрахунку 15 г/10 л води, кожні 15-20 днів. | Обприскують робочим розчином сульфату магнію 15 г/10 л води. Залежно від культури та розмірів вегетативної маси, витрата робочого розчину при обприскуванні складає:
|
Фасовка | 0,5 кг |
---|